AVON România împreună cu AMMA PRINT donează viziere pentru personalul medical

AVON România împreună cu AMMA PRINT donează viziere pentru personalul medical
Citeste mai mult despre: #nefacembine, AMMA PRINT, avon, donatie,
Autor: Ionela Lupu
Data: 08 Aprilie 2020
AVON România continuă acțiunile de sprijinire a luptei împotriva coronovirusului. Împreună cu tipografia Amma Print, compania donează 5000 de viziere pentru personalul medical din spitalele românești. 

AVON a răspuns solicitării Fundației Regina Maria și a oferit finanțarea necesară pentru vizierele produse mai apoi de tipografia Amma Print. Compania mai donează și suma de 10.000 euro către Hospice Casa Speranței pentru a-i ajuta să își desfășoare în continuare serviciile de îngrijire a persoanelor care se confuntă cu problemele unor boli incurabile

Citește: Un nou vaccin pentru coronavirus, finanțat de Bill Gates, intră în teste în această săptămână 

Pentru că această perioadă pune presiune crescută nu numai pe sistemul medical, ci și pe asociațiile care în mod curent oferă asistență bolnavilor cronici, AVON România rămâne și în aceste momente alături de partenerii pe care i-a sprijinit de-a lungul timpului. 

Parteneriatul AVON cu Hospice Casa Speranței durează din 2014, când împreună au pus bazele unui program care oferă gratuit servicii de îngrijire limfedem. 

“Ne-am mobilizat încă de la începutul acestei perioade pentru a sprijini lupta împotriva acestui virus care ne-a schimbat viețile tuturor. Vedem nevoile care apar în sistemul medical și în comunitate și ne dorim să contribuim la acoperirea lor. Încercăm în același timp să ne menținem și angajamentul față de partenerii noștri strategici din sectorul neguvernamental, care oferă servicii și sprijin unor categorii afectate indirect de criză”, a declarat Andreea Moldovan, General Manager SEE AVON.

AVON România s-a alăturat încă de la inceput eforturilor de limitare a răspândirii COVID-19 prin diferite inițiative, respectiv: donații produse de igienă, donații în bani pentru echipamente de protecție, sprijin pentru victimele violenței domestice. 

Vezi și: Când facem bine, #NeFacemBine. Avem încredere că voluntarii anti-anxietate sunt acolo pentru cei îngrijorați

FULLSCREEN
AVON România împreună cu AMMA PRINT donează viziere pentru personalul medical
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO