Când facem bine, #nefacembine | Pizza și cafea gratis pentru eroii din linia întâi

Când facem bine, #nefacembine | Pizza și cafea gratis pentru eroii din linia întâi
Citeste mai mult despre: nefacembine, cafea, eroi, gratis, pizza,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Martie 2020
Data actualizare: 28 Martie 2020
Făcătorii de bine își unesc forțele în fiecare zi pentru a veni în sprijinul celor aflați în prima linie de luptă cu Covid-19.

Medicii, asistentele, polițiștii, jandarmii, personalul de la Ambulanță și SMURD, militarii și toți cei care sunt acum la muncă nu au nevoie doar de echipament medical. Agenții economici din toată țara s-au mobilizat pentru a oferi mâncare și cafea tuturor celor care își pun sănătatea în joc pentru noi toți.

În București, Capri Pizza a pregătit pizza gratis pentru eroii din prima linie de luptă cu epidemia de coronavirus. Comenzile se pot face la numărul 0729.442.530. „Capri Pizza oferă GRATUIT pizza pentru cadrele medicale, SABIF, SMURD, Poliție, Jandarmerie, Armată! Transmite și tu mesajul nostru!”, se arată pe pagina de Facebook a restaurantului.

Comenzi se pot face din tot orașul, însă restaurantul livrează doar în Sectorul 6. Cei care se pot deplasa, pot ridica pizza de la sediul din Bd. Timișoara nr. 60 C.

Tot pentru personalul medical și din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Jandarmerie, Poliție, Poliția Locală, Inspectoratul Teritorial de Muncă și Ministerul Afacerilor Interne, Domino's Pizza preia comenzi gratuite.

Comenzile vor fi plasate de la sediile spitalelor, secțiilor de poliție și ale celorlalte instituții direct prin telefon la 0761.450.255 sau prin email la [email protected] Alături de partenerii noștri de la @Superkombat, pregătim comenzi pentru instituțiile care se află în prima linie, în lupta cu noul coronavirus”, spun reprezentanții Domino's Pizza. 

Cafea gratuită și aburindă este adusă de Pio Bistro. Comenzile se preiau la numărul 0770.328.251 sau de pe site – www.piobistro.ro. 

Când facem bine, #nefecembine! Dă și tu de veste!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!