Când facem bine, #NeFacemBine - PRO TV sprijină Spitalul Ion Cantacuzino din București!

Când facem bine, #NeFacemBine - PRO TV sprijină Spitalul Ion Cantacuzino din București!
Când facem bine, #nefacembine.
Citeste mai mult despre: nefacembine, campanie, Pro Tv,
Data publicarii: 07 Aprilie 2020
Data actualizare: 07 Aprilie 2020
Acum este momentul să fim solidari și responsabili față de toți cei care sunt în linia întâi în lupta împotriva virusului care ține o lume întreagă în șah. 

Fiecare dintre noi poate face ceva, poate ajuta, se poate implica, poate spune o vorbă bună unei persoane cunoscute sau poate face o donație, oricât de mică, pentru asociațiile, instituțiile sau persoanele care au nevoie.

Pentru a ajuta în lupta împotriva noului Coronavirus, PRO TV a făcut o donație către Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino, pentru a sprijini în achiziția echipamentului de protecție atât de necesar personalului medical.

Zilele acestea, spitalul, format din 70 de medici, 300 de asistente și 100 de infirmiere, va putea primi bolnavi confirmați cu COVID-19. Astfel, aceștia au nevoie acută de echipamente de protecție: măști, mănuși, ochelari de protecție, viziere, halate chirurgicale, combinezoane și substanțe antiseptice, iar PRO TV se alătură luptei lor cu această boală.

Pentru că atunci când facem bine #NeFacemBine, puteți face și voi donații către Spitalul Cantacuzino în contul de mai jos:

Cont donatii: RO21TREZ70221F370100XXXX

CUI 4203490

Spital dr I Cantacuzino 

Persoana de contact: dir ec Parvu Gina
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies