Cătălin Moroșanu, gest frumos pentru tânărul surprins călare pe cal la Iași

Cătălin Moroșanu, gest frumos pentru tânărul surprins călare pe cal la Iași
Citeste mai mult despre: nefacembine, cal, calare, Catalin Morosanu, Iasi,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 29 Martie 2020
Luptătorul K1 Cătălin Moroșanu și fratele lui l-au vizitat la Iași pe tânărul tras pe dreapta de polițiști, zilele trecute. Bărbatul se deplasa călare pentru a-și vizita soția la maternitate.

Cătălin Moroșanu a fost impresionat de povestea tânărului de la Iași, care zilele trecute s-a dus la maternitate călare pe cal. Bărbatul nu avea alt mijloc de transport, iar soția sa urma să nască. Polițiștii care l-au oprit au constatat că se deplasa regulamentar, cu mască și declarație, dar și cu un motiv întemeiat. 

Deși nu are o casă a lui și locuiește într-o încăpere improvizată de 6 metri pătrați, Sergiu ne-a oferit o lecție de iubire și umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge. Asta îmi dă încredere că nu suntem pierduți complet moral și că totul va fi bine, indiferent de greutățile care ne așteaptă. Va fi bine pentru el, pentru noi toți.

Sergiu nu are mașină sau bani de taxi, așa că a urcat pe cal pentru a ajunge la maternitatea din Iași unde soția lui a născut un băiețel. O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viață, iar situația dramatică prin care trece întreaga omenire ne arată asta”, a scris Moroșanu pe Facebook.

Luptătorul a dezvăluit că a decis să se implice personal în strângerea de fonduri pentru a-i construi tânărului și familiei sale o casă nouă.

Ca să nu vă mai țin mult. Sergiu jr a venit acasă alături de mama și e bine sănătos. De luni, vom începe demersurile pentru a putea găsi soluția ca familia formată din 2 adulți și 3 copii mici să aibă parte de o casă adevărată”.

Anunțul său i-a emoționat pe fanii săi, care au decis să sprijine inițiativa. 

Când facem bine, #nefacembine!

Fotografii: Cătălin Moroșanu

Vezi și VIDEO: Ce spune Moroșanu despre fapta sa

FULLSCREEN
Cătălin Moroșanu, gest frumos pentru tânărul surprins călare pe cal la Iași
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies