Cellini, cadou neașteptat pentru medicii români din prima linie care se vor căsători în 2020

Cellini, cadou neașteptat pentru medicii români din prima linie care se vor căsători în 2020
Citeste mai mult despre: nefacembine, cadou, Cellini, medici, verighete,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 10 Aprilie 2020
Cellini, cea mai veche rețea de magazine de bijuterii și ceasuri din Romania, a promis un cadou surprinzător pentru toți medicii români care luptă azi în prima linie.

Reprezentanții brandului de bijuterii de lux au anunțat că vor dărui verighete tuturor medicilor români din prima linie care se vor căsători în cursul acestui an. 

Prin acest gest, Cellini vrea să le mulțumească tuturor medicilor din România care în această perioadă grea se sacrifică pentru binele comun.

Conform anunțului făcut de reprezentanții Cellini, acest beneficiu se acordă tuturor medicilor care aplică, pe site-ul www.cellini.ro, până în data de 30 iunie 2020.

Responsabilitatea socială înseamnă pentru noi grijă față de comunitate și convingerea că fiecare gest contează pentru binele acesteia. Mai mult ca oricând acum am simțit că trebuie să fim alături de cei care îşi riscă viaţa şi sănătatea în fiecare zi. Astfel, avem speranța că vom trece cu bine peste această criză, iar până atunci încercăm să fim alături de cei din prima linie, medicii - adevărații noștri eroi în alb, care se luptă cu această pandemie, pentru ca multe vieți să fie salvate, iar viața comunității să își revină la normal, cât mai curand posibil”, a declarat Dragoș Nicolae, CEO Cellini Group. 

Despre Cellini

Cellini, cea mai veche rețea de magazine de bijuterii și ceasuri din Romania, și-a câștigat reputația de lider de piață în distribuția și comercializarea produselor de lux ca urmare a dorinței de a oferi produse de calitate ale unor prestigioase mărci de ceasuri și bijuterii. Încă din 1999, anul în care primul magazin Cellini s-a deschis în București, produsele și serviciile oferite au devenit sinonime cu originalitatea și cu calitatea, cele două valori care stau la baza strategiei sale de business.

Cellini este partenerul principal în România al celor mai mari grupuri producătoare de ceasuri din lume, cu cea mai variată selecție de mărci: Calvin Klein, Hublot, IWC Schaffhausen, Longines, Omega, Rado, Swatch, TAGHeuer, Tissot, Zenith, la care se adaugă renumite branduri de bijuterii precum Fabergé, Damiani, Meister, Casato, Leo Pizzo, Maria Granacci, Bigli, Eva Nobile, Carezze, Bambini Preziosi, Insieme sau Dogma.

Magazinele Cellini pot fi găsite în București (Băneasa Shopping City, Promenada Mall, București Mall, Mega Mall, Plaza România) și Constanța (City Park Mall), precum și online, pe www.cellini.ro. 

FULLSCREEN
Cellini, cadou neașteptat pentru medicii români din prima linie care se vor căsători în 2020
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO