Dăruiește-ți Ziua de Naștere – Fă un Copil Fericit de Ziua lui! Așa #nefacembine

Dăruiește-ți Ziua de Naștere ndash; Fă un Copil Fericit de Ziua lui! Așa #nefacembine
Citeste mai mult despre: #nefacembine, campanie, copii,
Data publicarii: 02 Iulie 2020
Data actualizare: 06 Iulie 2020
Toți copiii merită o zi de naștere fericită! 

Din păcate, pentru copiii din familii vulnerabile, zilele de naștere pot fi momente de tristețe, când, din lipsa resurselor financiare, părinții nu își pot permite să cumpere un cadou mult așteptat sau poate nici măcar un tort simbolic. Situația este cu atât mai complicată în această perioadă. 

Asociația ,,Ana și Copiii” se asigură, lună de lună, că toți copiii din Centrele sale simt bucuria zilei lor de naștere! Pe lângă suportul educațional și social, cei 180 de copii din familii defavorizate care vin zilnic în Centrele Asociației din Bucureșți, Prahova și Călărași, primesc de ziua lor tortul mult așteptat și un cadou personalizat. Așa le transmit celor mici că sunt unici și iubiți! 

Cu ajutorul tău, prin campania, ,,Dăruiește-ți Ziua de Naștere – Fă un Copil Fericit de Ziua lui” – Asociația ,,Ana și Copiii” se asigura că are lunar resursele necesare pentru organizarea acestor momente de bucurie pentru copii. 

Tot ce trebuie să faci este să completezi ACEST FORMULAR și să inviți pritenii să-ți facă un cadou de suflet de ziua ta, printr-o donație online. 

Pentru o campanie de succes recomandarea e să activezi campania cu aproximativ 7-10 zile înainte de ziua ta și să rămână activă încă aproximativ o săptămâna după aceasta.  Fiecare om bun care alege să își doneze ziua își stabilește propriul target de atins. Nu există un minim sau un maxim. 

Dacă ai nevoie de ajutor poți scrie la [email protected] sau poți află și mai multe informații la telefon: 0735.183.203 

Și asta e tot! Zilele de naștere pot face lumea mai bună!

PE PRO TV PLUS AVEȚI EXCLUSIV ȘI VIDEO-URI SPECIALE PENTRU GAMING:

FOTO: ASOCIAȚIA ANA ȘI COPIII
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!