Data la care nu va mai fi înregistrat niciun deces cauzat de coronavirus

Data la care nu va mai fi înregistrat niciun deces cauzat de coronavirus
Citeste mai mult despre: coronavirus,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 14 Aprilie 2020
Data actualizare: 14 Aprilie 2020
Un studiu realizat recent de Institutul de Evaluare a Sănătății din Washington face înconjurul lumii în ultimele zile, deoarece vorbește despre momentul în care pandemia de coronavirus se va sfârși.

Potrivit datelor obținute cu ajutorul Organizației Mondiale a Sănătății și făcute publice de Universitatea din Washington, întreaga planetă mai are de așteptat aproximativ două luni până când nu va mai fi înregistrat niciun deces cauzat de coronavirus.

În studiul americanilor sunt incluse toate țările afectate de noul coronavirus care s-a răspândit pe tot globul după ce a fost descoperit în orașul chinezesc Wuhan, cifrele fiind îngrijorătoare. Din datele făcute publice, SUA va fi cea mai afectată țară și va înregistra 81.766 de decese, ziua în care pandemia se va termina în această țară fiind 14 iunie 2020.

Cele mai afectate țări din Europa vor fi, în ordine: Marea Britanie, care va înregistra 66.314 de decese și unde pandemia va trece pe 2 iunie, Italia, unde vor fi 20.300 de decese, iar pandemia se va termina pe 19 mai, și Spania, acolo unde se vor înregistra 19.209 de decese și unde pandemia se va termina pe 8 iunie.

Potrivit datelor oferite de americani, vârful pandemiei în România este 15 aprilie, cu 35 de decese, urmând ca în țara noastră pandemia să se termine pe 8 mai, iar numărul total al deceselor înregistrate în România să fie de 774.

Vezi și: Folosirea corectă a măştii chirurgicale. #PoartăMască
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies