Donează-ți ziua de naștere și luptă împotriva Covid-19

Donează-ți ziua de naștere și luptă împotriva Covid-19
Citeste mai mult despre: Galantom, COVID-19, nefacembine,
Data publicarii: 22 Aprilie 2020
Data actualizare: 23 Aprilie 2020
Tu ce vei face de ziua ta anul acesta? Poate că nu vei ciocni paharul cu prietenii cei mai buni. Poate că nu veți dansa nici blues, nici rock. Și nici nu vă veți întreba unde să mergeți. Dar azi, putem fi împreună mai mult ca oricând, chiar dacă #stămacasă. Doar împreună putem schimba tabloul în care trăim cu toții. Pentru tine, pentru mine, pentru România, #rescriepovestea, Dăruiește-ți ziua!

Galantom e un loc unde s-au strâns foarte multe cauze care fac bine România: de la cauze de sănătate, de susținere pentru prima linie, la cauze de mediu, educație, artă și cultură, cauze legate de activism civic, drepturile omului și incluziune socială.

Pentru că numai împreună putem schimba tabloul în care trăim azi.

Și, dacă vine ziua ta și nu îți mai poți strânge la o petrecere toți prietenii, îi poți strânge în jurul unei cauze în care crezi. În loc de cadouri, prietenii tăi pot dona pentru cauza ta, pe ziuata.galantom.ro.

Oamenii din videoul frescă sunt actori la Unteatru care au ajutat pro bono la promovarea platformei de cauze bune.

Dăruiește ziua ta pe Galantom este și parte a campaniei Pro TV #nefacembine.
 

Cum îți poți dona ziua de naștere în patru pași super simpli: 

1. Intră pe site: https://ziuata.galantom.ro

2. Alege cauza pe care vrei să o susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau poți propune o organizație nouă.

3. Creează-ți o pagină de donații în doar câteva minute, completând câteva date: data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să-ți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația.

4. Răspândește vestea bună. Promovează online pagina de donații, ca și cum ar fi o invitație la petrecerea ta online. Încurajează-ți prietenii să fie alături de tine și, în loc de cadouri, să doneze pentru cauza pe care o susții. 

Ideea creativă şi designul noului site: ziuata.galantom.ro realizat pentru Asociația Envision au venit din partea celor de la Jazz Communication, iar comunicarea a fost realizată cu sprijinul Conan PR. Campania a fost posibilă datorită unteatru, Dragoș Trăistaru, Raluca Băraru, Saga Film, Eugen Stoie, PRO TV, Europa FM, Romanian-American Foundation și Cartier Hub. 

Când facem bine, ne facem bine!


Platforma Galantom a fost dezvoltată de Asociația Envision și Asociația People for Sport pentru

ca oamenii de bine din România să poată susține cu ușurință cauzele sociale în care cred. Lansat în iunie 2013, proiectul Galantom reprezintă una dintre dovezile palpabile că românii sunt din ce în ce mai implicați social și din ce în ce mai interesați de rezolvarea problemelor din comunităţile lor. Doar în 2019, prin Galantom au fost create 1500 de pagini de fundraising, care au adunat peste 1,3 milioane de lei, iar mii de oameni au primit sprijinul de care aveau atâta nevoie. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies