Fundația9 oferă susținere artiștilor și creatorilor independenți afectați de izolarea impusă de COVID-19

Fundația9 oferă susținere artiștilor și creatorilor independenți afectați de izolarea impusă de COVID-19
Citeste mai mult despre: nefacembine, ARTISTS ROOMS, Fundatia9,
Data: 09 Aprilie 2020
Fundația9 lansează ARTISTS ROOMS, un program de susținere a artiștilor independenți din România afectați de izolarea impusă de pandemia COVID-19.

Sectorul independent reprezintă una dintre cele mai vulnerabile categorii în ceea ce privește protecția oferită de stat în situații de urgență.

De multe ori, susținerea din punct de vedere financiar nu este suficientă, fiind nevoie și de păstrarea unei legături permanente cu publicul fidel.

De aceea, Fundația9, prin sprijinul acordat de partenerul său fondator, BRD Groupe Societe Generale, pune la dispoziția artiștilor independenți un fond de producție și creație artistică care să le permită să-și continue activitatea în condiții de izolare.

Artiști independenți sau grupuri de artiști aflați în dificultate în această perioadă pot înscrie în perioada 6-17 aprilie 2020 pe www.fundatia9.ro/artists-rooms oferte din orice domeniu cultural sau creativ (muzică, dans, artele spectacolului, arte vizuale și new media, jurnalism cultural, literatură sau proiecte transdisciplinare), cu condiția ca oferta culturală propusă să poată fi prezentată online.

Din momentul anunțării câștigătorilor, artiștii au la dispoziție între 14-30 zile pentru a transmite lucrarea în format final către Fundația9, iar proiectele vor fi prezentate pe canalele de comunicare ale Fundației (Social Media și pe www.fundatia9.ro/artists-rooms).

Ofertele culturale primite în cadrul programului ARTISTS ROOMS vor fi analizate de către membrii echipei executive cu participarea și consultarea membrilor Consiliului Director al Fundației9.

Când facem bine, ne facem bine!

Vezi și: Andreea Esca #PoartăMască pentru a-i proteja pe cei din jur. Poartă şi tu! 

FULLSCREEN
Fundația9 oferă susținere artiștilor și creatorilor independenți afectați de izolarea impusă de COVID-19
  • /



VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO