Kaufland și-a plătit taxele și impozitele cu trei luni înainte de termen

Kaufland și-a plătit taxele și impozitele cu trei luni înainte de termen
Termenul-limită era sfârșitul lunii iunie 2020 | Când facem bine, #nefacembine
Citeste mai mult despre: nefacembine, #nefacembine, impozite, Kaufland,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 01 Aprilie 2020
69 de milioane de lei au ajuns la bugetul de stat cu 3 luni înainte de termenul-limită, anunță reprezentanții companiei. Kaufland România și-a plătit în avans impozitele și taxele locale pentru a sprijini eforturile de echilibrare a economiei în această perioadă.

Cele 69 de milioane lei către bugetul de stat și bugetele locale reprezintă obligații aferente anului 2020 și impozit pe profit pentru trimestrul întâi al anului financiar (martie-mai). 

Suma a fost plătită în două tranșe: 

• taxe locale în valoare de aproximativ 31 milioane lei - plătită pe 25 martie 2020, mai devreme cu aproximativ trei luni față de termenul limită de 30 iunie 2020;

• impozit pe profit aferent trimestrului 1 din anul financiar în curs (martie-mai), în valoare de aproximativ 38 milioane lei, în această săptămână, tot cu aproximativ trei luni față de termenul limită 25 iunie 2020. 

Înțelegem nevoia de a acționa urgent și ne reorganizăm prioritățile, cu un salt extraordinar pe care îl facem acum, pentru a fi alături de economia României, în lupta cu fenomenul care a pus stăpânire pe o lume întreagă. Vom suporta această perioadă dificilă alături de stat, la rândul nostru, pentru că este esențial acum să fim solidari. Să fim împreună contează acum mai mult ca oricând”, declară Marco Hößl, CEO al Kaufland România.

În ultimele două săptămâni, Kaufland s-a implicat și cu demersuri care au răspuns la cele mai acute nevoi ale comunității. 

Când facem bine, #nefacem bine.

FULLSCREEN
Kaufland și-a plătit taxele și impozitele cu trei luni înainte de termen
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies