#NeFacemBine, o campanie pentru oameni buni ca tine

#NeFacemBine, o campanie pentru oameni buni ca tine
Când facem bine, #nefacembine.
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Martie 2020
Data actualizare: 31 Martie 2020
Dacă viața ta a deviat de la cursul ei firesc, află că nu ești singurul. Dacă ai nevoie de ceva, află că nu ești singurul. Dacă suferi acum, află că nu ești singur. Ai alături o țară întreagă. Fii și tu tot binele pe care-l poți oferi celor din jur! Când facem bine, #nefacembine.

România noastră, așa cum o știam, s-a schimbat dramatic în decurs de o lună. Odată cu ea, ne-am schimbat și noi. Dacă ne-am închis în case, nu înseamnă că am pus lacăt și pe suflete. În această perioadă grea pentru noi toți, încă ne putem ajuta reciproc pentru a trece cu bine peste epidemia de coronavirus.

Campania #NeFacemBine, demarată de PRO TV, vine să mulțumească, pe de o parte, celor care pun preț pe viața noastră mai mult decât pe viața lor – medici, asistente/asistenți, îngrijitoare, polițiști, jandarmi, militari – dar și oameni obișnuiți care, prin gesturile lor fac lumea un loc mai bun. 

Cu toții putem să le prețuim munca cu un gest simplu, acela de a sta în case cât e nevoie pentru a scăpa de pericolul nevăzut.

Când România vrea, România poate. Și poate mult, dovadă gesturile incredibile de solidaritate venite din toate colțurile ei. Când facem bine, #nefacembine.

Această campanie este despre noi toți, despre oameni buni ca tine care, deși n-au fost scutiți de greu, aleg să facă bine celor din jur. Să-i cunoaștem pe câțiva dintre ei!

Mega Image pune la dispoziția bătrânilor și persoanelor cu dizabilități un număr de telefon pentru ajutor

Ajutor, în vreme de criză: românii pot amâna plata ratelor

În Sibiu, oamenii au donat 1 milion de lei pentru spital, în câteva zile: „Este incredibil”

Uniți împotriva coronavirus | Electrica donează 240.000 de euro spitalelor din România

Crezi că nu e în puterea ta să ajuți? Nu trebuie să ajuți cu bani, e suficient să respecți recomandările autorităților. Dar mai poți să faci cumpărăturile unui vecin vârstnic, ori să-i duci coșul de gunoi. Mai poți suna pe cineva drag care nu te-a văzut demult. Să știe că nu e singur, chiar de-i izolat la domiciliu. 

Când facem bine, #nefacembine.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!