O casă de modă produce de urgență măști și combinezoane pentru medicii români

O casă de modă produce de urgență măști și combinezoane pentru medicii români
Citeste mai mult despre: nefacembine, coronavirus, filip cezar,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 27 Martie 2020
Data actualizare: 27 Martie 2020
„Când facem bine, #nefacembine!”, astfel că, sub sloganul „Acum, siguranța e mai presus de eleganță!”, casa de modă Filip Cezar oprește producția de costume pentru bărbați și produce în regim de urgență măști, combinezoane și halate, pe care le donează cadrelor medicale care tratează bolnavii de Coronavirus. Toate produsele confecționate din resurse proprii vor fi donate. 

„Am construit întotdeauna momente magice clienților Filip Cezar: fie că i-am îmbrăcat pentru cele mai importante evenimente din viața lor, fie că i-am făcut să arate impecabil la întâlnirea de business care le-a schimbat viața. Astăzi am decis că mai presus de eleganță stă siguranța tuturor românilor și pentru moment am oprit producția de costume bespoke. Ținând cont de contextul actual, am decis să ne implicăm activ în sprijinirea luptei împotriva virusului Covid-19 și am început producția, în sistem de urgență, de echipamente de utilitate medicală, atât de necesare celor care sunt expuși în această perioadă”, a spus Filip Cezar, owner-ul brand-ului.

Brandul va executa kit-uri de protecție și pentru jurnaliștii care sunt nevoiți să se expună pericolelor răspândirii noului virus, celor care transmit informații de ultimă oră, de pe teren, și încearcă să aducă informații relevante în casele românilor. 

Vezi și: Ideea inedită a unui cofetar! Face prăjituri în formă de hârtie igienică
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies