PRO TV lansează platforma #NeFacemBine! România are cu cine – înscrie și tu fapte bune pe nefacembine.ro

PRO TV lansează platforma #NeFacemBine! România are cu cine ndash; înscrie și tu fapte bune pe nefacembine.ro
Citeste mai mult despre: #nefacembine, PRO TV lansează, Romania,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 13 Aprilie 2020
Data actualizare: 13 Aprilie 2020
Chiar dacă este o perioadă dificilă, se apropie Paștele și mulți dintre noi nu îl petrecem cu părinții și bunicii pentru a-i ține în siguranță, e important să știm că suntem împreună. Prin gesturi frumoase și gânduri bune. E timpul să ne pese. Când facem bine, #NeFacemBine!

PRO TV lansează platforma nefacembine.ro, în care fiecare dintre noi poate trimite vești bune, inițiative de bine și poate vorbi despre oameni care, în această criză nemaiîntâlnită, ajută comunitățile din care fac parte. Indiferent dacă este vorba despre contribuții financiare ale companiilor mici și mari sau persoane care ajută după propriile posibilități, este momentul să ne adunăm cu toții în același loc și să demonstrăm că România are cu cine!

Site-ul nefacembine.ro are mai multe secțiuni, în care românii pot înscrie faptele lor de bine, pot urmări mesaje de la vedete, în care acestea dau sfaturi/idei despre cum să ne petrecem timpul acasă, dar pot descoperi și știri de bine despre persoane și companii care s-au mobilizat și ajută în această perioadă. De asemenea, cei care intră pe platformă își pot crea un vizual personalizat cu mesajele lor de încurajare.

Când facem bine, #NeFacemBine!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies