Românii ajută Crucea Roșie, susținută de PRO TV! Silviu Lefter: ”Este groaznic să vezi atâta amărăciune”

Citeste mai mult despre: Crucea Rosie, Silviu Lefter, Vorbeste lumea,
Data publicarii: 01 Martie 2022
Data actualizare: 01 Martie 2022
Peste 8000 de români au donat aproape 350.000 de euro în campania Crucea Roșie, susținută de PRO TV! 

Astăzi, 1 Martie,  la Vorbește Lumea, Silviu Lefter, Director General Crucea Roșie Română, a vorbit despre felul în care oamenii pot sprijini refugiații ce fug din calea războiului, dar și locuitorii Ucrainei, cei care aleg să rămână în țara lor în această perioadă atât de complicată. 

PRO TV susține poporul ucrainean și sprijină acțiunile Crucea Roșie Română în demersul strângerii de fonduri pentru cei afectați direct de război.”Vom strânge alimente neperisabile, pături, medicamente, scutece pentru copii. Am dezvoltat un depozit unde vom colecta aceste produse și vom organiza convoaie umanitare. Mâine (2 martie n.a)  vom organiza un transport umanitar cu 6 camioane. Pe măsură ce strângem produse, vom organiza și altele. S-a stabilit un coridor umanitar de la Siret la Cernăuți, unde se va realiza un hub pentru toate aceste produse donate!
”, a spus Silviu Lefter. 

Silviu Lefter, Crucea Roșie: ”Este groaznic să vezi atâta amărăciune!”

Totodată, directorul general Crucea Roșie a vorbit și despre cât de dureros este tot ce se întâmplă acum în Europa: „Ce vedeți la televizor este nimic pe lângă ce se întâmplă acolo. Este groaznic să vezi atâta amărăciune! Am vorbit cu persoane care au stat în coada 20-30 de ore în frig”. 

Până în acest moment, peste 8100 de români s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri și au donat aproape 350.000 de euro în conturile Crucea Roșie.

Cei care vor să susțină în continuare acest demers o pot face online, pe site-ul www.crucearosie.ro sau în contul: RO76BRDE410SV07590484100.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!