Romaqua Group Borsec donează 500.000 de lei spitalelor Matei Balș și Victor Babeș

Romaqua Group Borsec donează 500.000 de lei spitalelor Matei Balș și Victor Babeș
Citeste mai mult despre: Ne facem bine, Borsec, coronavirus, donatie,
Data publicarii: 30 Martie 2020
Data actualizare: 02 Aprilie 2020
Romaqua Group sprijină financiar Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș și  Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș pentru ca medicii care depun aici eforturi imense să aibă la dipoziție cele necesare pentru lupta pe care o dau zi și noapte. 

Cei 500.000 de lei vor fi împărțiți în mod egal celor două spitale. De asemenea, a fost donată suma de 20.000 de lei pentru Spitalul de Ortopedie și Traumatologie Azuga.

Ne alăturăm astfel celorlalte companii private care au decis să contribuie financiar, material sau uman la prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, la lupta împotriva pandemiei COVID-19. 

”În aceste momente extrem de dificile cum sunt cele prin care trecem acum, este foarte important să dăm dovadă de solidaritate și de responsabilitate. Acțiunile fiecăruia dintre noi contează acum mai mult decât niciodată. Este absolut necesar să ne implicăm, iar fiecare gest contează!”, susține Radu Lăzăroiu, Managing Director Romaqua Group Borsec. 

Când facem bine, #nefacembine!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies