Sweet Paprika donează 50% din prețurile unei colecții de haine către Crucea Roșie Română

Sweet Paprika donează 50% din prețurile unei colecții de haine către Crucea Roșie Română
Data: 27 Aprilie 2020
Gabriela Atanasov, creatoarea brandului Sweet Paprika, își dorește să ajute în lupta împotriva COVID-19 și să susțină spitalele și medicii din prima linie, așa că a decis să doneze 50% din prețurile unei colecții de haine către Crucea Roșie Română!

"Sunt în autoizolare de două luni, cu doi copii, simțeam că trebuie să ajut cumva și mi-am dat seama că și moda poate face fapte bune, mai ales într-o situație de acest gen, prin care toți trecem acum. Am decis să donez către Crucea Roșie Română 50% din prețurile unei colecții realizate pe mărimi de la 36 la 42. De livrări mă ocup personal, în limita stocului disponibil, eu plasez coletele la curier, mă ocup de tot ce implică această acțiune. Îmi doresc ca, după această perioadă grea, să mă întâlnesc pe stradă cu fetele care au făcut o faptă bună acum. Am ales Crucea Roșie Română, pentru a contribui astfel la dotarea spitalelor cu echipamentele de care au nevoie în această perioadă”, a declarat Gabriela Atanasov.

Citește și

Sweet Paprika a început acest demers pe pagina ei de Instagram, iar urmăritoarele ei au reacționat și au început să se implice. Campania este în desfășurare, iar ideea principală este de a strânge cât mai multe fonduri pentru a ajuta spitalele din România, dar și de a sprijini astfel brandurile locale. 

Când facem bine, ne facem bine! 


Vezi și: Folosirea corectă a măştii chirurgicale. #PoartăMască

 
 VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies