Vedetele PRO TV, LIVE pe Facebook. #NeFacemBine împreună

Vedetele PRO TV, LIVE pe Facebook. #NeFacemBine împreună
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Aprilie 2020
Dacă ești izolat la domiciliu, suntem aici pentru tine. Folosește telefonul mobil, tableta sau laptopul, rămâi online! 

Fie că asculți cele mai noi informații despre coronavirus de la autorități, fie că urmărești un serial sau emisiunea preferată, rămâi online! PRO TV îți mai dau un motiv. 

Prin intermediul campaniei Când facem bine, #nefacembine, vedetele PRO TV își mută mare parte din activitate în mediul online, unde te așteaptă și pe tine.

Zi de zi, pe pagina de Facebook PRO TV, ai întâlnire cu o vedetă PRO, iar programul din această săptămână este cel de mai jos!

Miercuri, de la ora 10:45, ai parte de o sesiune de sport indoor cu Adi Nartea. Actorul din serialul VLAD își menține forma fizică și în această perioadă, chiar dacă nu mai merge la sală. 

În subsolul casei lui, Adi Nartea se pregătește intens, însă nu pentru vreun maraton, ci pentru a-și menține sănătatea fizică și mintală la parametri optimi. Așadar, intră pe pagina de Facebook a PRO TV, miercuri dimineață, ca să faci sport cu Adi Nartea! 

Iată mai jos o mostră din antrenamentul lui zilnic!

Vineri, începând cu ora 11:00, fii gata să pui șorțul de bucătar fiindcă vei găti mâncare chinezească împreună cu Feihong Basigu (Pei Pei din serialul Profu’). 

Chiar dacă și-a încercat norocul în muzică (a fost la Vocea României), a fost cooptat să joace în serial și visează să devină scriitor, Feihong Basigu gătește din plăcere în timpul său liber.

Așa că, vineri trezește-te mai devreme și ascute cuțitele, fiindcă s-ar putea să ai nevoie de ele la porționat niscaiva cărnuri!

Sâmbătă, de la ora 16:00, Meda Topîrceanu (serialul Profu’) va fi LIVE pe pagina de Facebook PRO TV pentru a împărți bună dispoziție tuturor. 

Dacă numele ei îți spune ceva, află că da, este strănepoata poetului George Topîrceanu. Fii cu ochii pe pagina noastră de Facebook sâmbătă după-amiază!

Duminică, de la ora 10:45, ai întâlnire cu Geanina Ilieș. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche va veni cu sfaturi și ponturi de frumusețe, așa că prevedem că spațiul va fi monopolizat de publicul feminin. Bărbații au liber să bea o răcoritoatre, în amintirea vremurilor în care diminețile de duminică erau rezervate pentru pescuit sau grătar.  

Duminică, de la ora 20:00, Olimpia Melinte revine pe pagina de Facebook PRO TV cu poveștile ei pentru copii. Actrița din serialul VLAD va citi povești pentru micuții care s-au obișnuit cu acest obicei înainte de culcare.

Cam acesta e programul pentru săptămâna aceasta, dar vom reveni cu unul pentru următoarele săptămâni pe care le vom petrece împreună, din izolare. 

Până data viitoare, nu uita: când facem bine, #nefacembine!

Când facem bine, #NeFacemBine. Alina şi Omid raspund la întrebările fanilor

FULLSCREEN
Vedetele PRO TV, LIVE pe Facebook. #NeFacemBine împreună
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO