VIDEO Cum sărbătoresc ieșirea din tură medicii unui spital COVID din România

VIDEO Cum sărbătoresc ieșirea din tură medicii unui spital COVID din România
Secția COVID a Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu. FOTO: capturi video Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Septembrie 2020
Data actualizare: 06 Septembrie 2020
Cu numărul de cazuri de Covid-19 în continuă creștere, medicii din spitalele din România adoptă mijloace neconvenționale pentru a lupta cu epuizarea.

Din luna martie a acestui an nu mai au odihnă. Medicii din spitalele cu profil COVID din România luptă și cu boala, și cu epuizarea. Când ies din tură, însă, găsesc resurse pentru a transmite un dram de optimim celor cărora le vine rândul să aibă grijă de pacienți.

Doctorii secției de Covid-19 din Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu au distribuit pe rețelele sociale un filmuleț în care arată cum se destind ei după ce ies din tură. Video-ul a fost preluat și de managerul unității medicale, Cristian Roman, care le-a transmis un mesaj de îmbărbătare. 

(Puțină) BUCURIE???? & SPERANȚĂ???? ...la sfârșitul turei pe Secția Covid din spitalul nostru. Le mulțumesc colegilor pentru devotament, dar și pentru acest filmuleț”, a scris Cristian Roman pe Facebook.

Vezi filmulețul AICI!
 

 

Filmulețul a fost distribuit masiv pe rețeaua socială și, cum era de așteptat, a stârnit reacții diferite. În timp ce unii au apreciat modul în care medicii se relaxează după ce termină munca, alții au taxat comportamentul acestora.

Județul Sibiu are una dintre cele mai mici rate de infectare cu noul coronavirus. Aici au fost raportate 1.549 de îmbolnăviri, ceea ce reprezintă un procent de 3,9 cazuri la mia de locuitori.

Bucureștiul conduce detașat, cu 11.861 de cazuri de Covid-19.

Fotografii: Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu Facebook

Vezi și VIDEO: Marius Manole, despre personajul pe care îl interpretează în serialul VLAD: "Este un experiment pentru mine"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!