Work From Asia solicită sprijinul companiilor româneşti pentru angajarea asiaticilor blocaţi în ţară

Work From Asia solicită sprijinul companiilor româneşti pentru angajarea asiaticilor blocaţi în ţară
Citeste mai mult despre: work from asia,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Iunie 2020
Data actualizare: 03 Iunie 2020
La aproape trei luni de la declanşarea crizei de pe piaţa de muncă din România, pe fondul pandemiei de COVID-19, agenţia de plasare a personalului asiatic Work From Asia se confruntă cu provocarea de a găsi locuri de muncă pentru mulţi dintre oamenii veniţi în ţară să lucreze şi care în acest moment sunt rămaşi pe drumuri.

Este vorba despre zeci de muncitori asiatici pentru care compania depune de câteva luni eforturi considerabile pentru a le asigura un loc de muncă şi a-i ajuta să depăşeasca aceste clipe dificile. De la bucătari, la ajutor de bucătari, ospătari, personal de curăţenie, ambalatori, sortatori, manipulanţi marfă, operatori utilaje, electricieni industriali, personal pentru linia de producţie şi muncitori necalificaţi în agricultură şi zootehnie, cu toţii au nevoie de un loc de muncă.

„De la începutul crizei am făcut tot posibilul pentru a le asigura acestor oameni şansa de a avea un trai decent, atât ei, cât şi familiile lor de acasă, pentru care au venit să muncească în România. Este o situaţie fără precedent, în care cu toate că am luat legătura cu fabrici, companii şi membrii cheie ai comunităţilor de business locale, încă mai există muncitori asiatici care acum nu mai au un contract de muncă. În astfel de momente este crucial să facem cu toţii front comun. Cred cu tărie că sunt antreprenori şi business-uri care au nevoie de serviciile acestor oameni şi că este important să-i ajutăm fiecare cum putem”, a declarat Yosef Gavriel Peisakh, General Manager Work From Asia.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!