A dormit pe străzi, sub cerul liber, iar acum încearcă să sfideze limitele la Ninja Warrior România


	A dormit pe străzi, sub cerul liber, iar acum încearcă să sfideze limitele la Ninja Warrior România
Citeste mai mult despre: Ninja Warrior Romania, Ninja Warrior,
Data: 28 Septembrie 2018

”Dacă vrei să îți faci un viitor nu trebuie să-ți părăsești țara!”

Duminică seară, 45 de concurenți vor intra în arena Ninja Warrior România și vor încerca să lupte cu propriile limite pentru a ajunge în semifinalele show-ului, dar și pentru a demonstra unei țări întregi că un adevărat războinic are nevoie de forță fizică, dar și de un psihic de fier. Noi obstacole îi vor întâmpina pe concurenți, iar cei mai buni 10 dintre ei, cei care vor reuși să treacă de cele două trasee, se vor califica în etapa următoare a competiției. 

În ediția din această săptămână vom cunoaște povestea unui sportiv care la 19 ani a trebuit să renunțe la tot și să plece în străinătate pentru a se întreține, însă mirajul străinătății a fost un coșmar pentru el ajungând să doarmă pe străzi, sub cerul liber. Experiența traumatizantă l-a maturizat: ”Dacă vrei să îți faci un viitor nu trebuie să îți părăsești țara, dacă iubești ceea ce faci, o să reușești!”, spune tânărul. Dacă tot ce a trăit îl va ajuta să ajungă un adevărat războinic Ninja și dacă va reuși tânărul să facă față celui mai puternic traseu cu obstacole din lume vedem duminică seară, la PRO TV.

Cine sunt cei 10 români care vor reuși să atingă buzzer-ul de final și să treacă în semifinalele show-ului vedem duminică seară, de la ora 20:00, la Ninja Warrior România.

Ninja Warrior România – Sfidează limitele!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies