Cine este femeia care s-a aflat cel mai aproape de trofeul American Ninja Warrior. I se spune Femeia Fantastică

Cine este femeia care s-a aflat cel mai aproape de trofeul American Ninja Warrior. I se spune Femeia Fantastică
Data: 20 Iunie 2018

Are 34 de ani și deja mai multe recorduri la activ decât o mulțime de bărbați cu pretenții de eroi. Jessie Graff este singura femeie care a reușit performanța de a termina faza a doua a concursului American Ninja Warrior. Ea a devenit un model pentru femeile din întreaga lume.

  • ninja warrior romania

Ninja Warrior descoperă în fiecare colț al lumii campioni care prin ceea ce fac în fiecare zi inspiră mulțimi întregi să încerce să-și depășească limitele. În Statele Unite al Americii, cea mai spectaculoasă competiție sportivă de pe glob a adus-o în centrul atenției pe Jessie Graff, o atletă și cascadoare profesionistă din New York.

Graff a spart toate tiparele în 2016, devenind prima femeie care trece de faza I a finalelor din Las Vegas a renumitului American Ninja Warrior. A completat stagiul cu 12,4 secunde înainte de expirarea termenului-limită, fiind prima femeie care a reușit, în toată istoria competiției, să escaladeze celebrul Warped Wall (4,4 metri înălțime).

Citește materialul complet pe www.perfecte.ro
 

PRO TV a achizitionat licenta celei mai spectaculoase competitii sportive prezentata intr-un format de televiziune: Ninja Warrior. In premiera in Romania, show-ul va testa limitele fizice si psihice ale concurentilor, intr-o cursa extrema in care emotia va fi la un nivel greu de imaginat.

Mai multe detalii despre show poți afla sunând direct la 0743.890.823 sau pe ninjawarrior.protv.ro. 

Ninja Warrior România – Sfidează limitele! În curând la PRO TV. 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies