Meme-uri pe Instagram cu glumele din La oraș! Serialul a ajuns la episodul 8 pe VOYO

Meme-uri pe Instagram cu glumele din La oraș! Serialul a ajuns la episodul 8 pe VOYO
Citeste mai mult despre: La oraș, fotografii, meme,
Data publicarii: 22 Septembrie 2022
Data actualizare: 22 Septembrie 2022
La oraș este difuzat exclusiv pe voyo și este un serial în care actori tineri spun povești care te fac să râzi din toată inima.           

În fiecare episod se urmăresc aventurile lui Doru, un băiat de la țară care de dragul femeii iubite vine la București să câștige bani și să cumpere cel mai frumos inel de logodnă. Cel mai bun prieten al său, Auraș, e de părere că vine în capitală "să le plimbe ciorbele bucureștenilor" ca și curier, dar el e hotărât. Se mută în marele oraș cu vărul său, Sabin, dar din prima seară realitatea îl lovește cam tare: bicicleta cu motor Deneris e furată! Curând, prietenul său de la țară află că Mona îi e infidelă și vine la București să îi spună asta. Chiar și cu bicicleta furată, cu vestea că dragostea vieții -cel puțin până în acel moment, iubește pe altcineva, Doru devine livrator. Are un moment în care se plânge că rămâne iar fără bicicletă, dar cine mai numără? 

Pe voyo, La Oras a ajuns deja la episodul 8, iar pe Instagram au apărut deja meme-uri cu scene și personaje din serial.  Rolul lui Doru e interpretat de Eduard Păuna, student la UNATC, la Masterul în Arta Actorului, în timp ce bunul lui prieten, Auraș, e jucat de Visarion Udatu.

Alături de aceștia mai apar Sami Al-Tawel, care-i va da viață vărului de la oraș, Sabin, Ioana Niculae, care o va interpreta pe Iarina și Ștefania Cîrcu, cea care o interpretează pe Mona, prima pasiune a lui Doru. 
 


În alte roluri ne fac să râdem Alexandru Pavel, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Grumăzescu, Jawad Shahbazimoghadam, Laila Abdel Hafiz, Raj – Alexandru Udrea, Alice Cora Mihalache, Florin Gheorghe, Denis Imbrescu.
 


FOTO: INSTAGRAM LA ORAS

În fiecare săptămână apare un nou episod pe VOYO!


VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies