• PRO TV
  • O nouă ediție "Pe Bune?!", cu magicianul Robert Tudor și Cătălin Măruță: "O întrebare din asta îți poate schimba viața"

O nouă ediție "Pe Bune?!", cu magicianul Robert Tudor și Cătălin Măruță: "O întrebare din asta îți poate schimba viața"

O nouă ediție "Pe Bune?!", cu magicianul Robert Tudor și Cătălin Măruță: "O întrebare din asta îți poate schimba viața"

Dacă este joi înseamnă că umorul este în casele telespectatorilor. Mâine, de la 22:30 Mihai Bobonete, alături de gașca de la Pe Bune?!, ne așteaptă cu cel mai nebun quiz-show.

Alături de cei doi căpitani, Costi Diță și Cosmin Natanticu, vor fi Cătălin Măruță și Robert Tudor. „Uite așa, o întrebare din asta îți poate schimba viața”, va spune magicianul.

Panoul va pune la dispoziție categorii precum: „Adevăr sau Provocare”, „Ce-am făcut, Șefu?”, „Greu de ucis”, „Faraoni mai puțin celebrii”, iar întrebările din spate îi vor face pe invitați să exclame: „asta e o emisiune nebună, nebună!”. 

Ce a făcut un român, după ce a fost arestat de carabinieri în Italia, în 2018, dar și de ce a fost închis un parc dintr-un oraș american chiar de Ziua Îndrăgostiților, vom afla din întrebările ascunse sub domeniile de pe panou.

Jocul va fi foarte strâns, ambele echipe reușind să răspundă corect astfel încât, atât Costi cu Robert Tudor, cât și Cosmin cu Măruță vor reuși să strângă câte 2500 de lei pentru susținătorii lor. Aflați în fața întrebării finale, care le poate dubla suma, aflăm cine va strânge cei mai mulți bani, într-o nouă ediție Pe Bune?! - joi de la 22:30.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 

Pe bune?! – o demență de concurs.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni