Salma Hayek, poză incendiară pe Instagram. Și-a impresionat fanii cu o imagine în costum de baie


	Salma Hayek, poză incendiară pe Instagram. Și-a impresionat fanii cu o imagine în costum de baie
sursa foto: Getty Images/ ProfiMedia
Citeste mai mult despre: Salma Hayek, costum de baie,
Data: 26 Ianuarie 2021

La 54 de ani, Salma Hayek este una dintre cele mai apreciate actrițe din lume, cariera sa fiind una de succes. 

Actrița nu se mai află chiar la prima tinerețe, însă reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Imaginile pe care le postează pe conturile de socializare atrag de fiecare dată atenția admiratorilor, mai ales cele în care apare îmbrăcată în costum de baie.

De curând, vedeta de 54 de ani a publicat o fotografie în care poartă un costum de baie roșu, dintr-o singură piesă, în care arată extraordinar de bine. 

”Cea mai sexy femeie în viață”, ”zeiță” sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani la poza care a strâns peste 520.000 de like-uri. 
 


Actrița este căsătorită de 11 ani cu afaceristul Francois-Henri Pinault. Francezul este președintele și directorul executiv al brandului de lux Kering. Cei doi au împreună o fetiță, Valentina Paloma Pinault. Actrița mărturisea într-un interviu că își dorește să arate mereu perfect pentru soțul ei. “Uneori îmi spun: «Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener», dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul“, declara actrița în urmă cu câțiva ani.

Vezi și: 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies