O tânără agresată de iubitul ei a ajuns în comă și e de nerecunoscut! Acum are nevoie de ajutor

O tânără agresată de iubitul ei a ajuns în comă și e de nerecunoscut! Acum are nevoie de ajutor
Citeste mai mult despre: fata agresata, ajutor, fotografii,
Data publicarii: 20 August 2021
Data actualizare: 20 August 2021
Pe o stradă din Zalău, tânăra Denisa a fost bătută de cel care, la acea vreme, era iubitul ei și timp de trei săptămâni a stat în comă. Azi e de nerecunoscut.
În aprilie, agresorul ei a fost condamnat, în primă instanță, la șapte ani de închisoare, pentru tentativă de omor. Sentința nu este definitivă și a fost deja contestată de tânărul acuzat de tentativă de omor. Următorul termen de judecată va fi în septembrie.


Familia și prietenii au făcut un apel către toți cei care pot să ajute la recuperarea Denisei.
 
”Aceasta a fost Denisa, o tânăra din județul Sălaj care avea toată viața înainte. Aceasta este Denisa, o leguma distrusă în bătaie de un călău pe care îl considera iubit. El, 7 ani de pușcărie, ea, distrusă pe viața dar … Când doctorii spuneau că nu are nici o șansă de supraviețuire, ea lupta și după 3 săptămâni de coma s-a trezit, vrea să lupte pentru viața ei, care i-a fost luată pe nedrept, dar are nevoie de noi toți. Are șanse mari de recuperare, dar cu costuri extrem de mari, pe care mama ei, o femeie singură de la țară, nu și le poate permite nici în 100 de vieți, dar cu ajutorul vostru, oameni buni și inimoși, poate să reușească. În poze, aveți atașat contul mamei, orice donație, cât de mică, e binevenita. Nu rămâneți indiferenți la asemenea drame, mână de la mână, putem face o lume mai buna”, este postarea de pe Facebook.

Cei care doresc să ajute sunt rugați să o contacteze direct pe Puflea Mariana Alina, pe Facebook. 

Vezi pe Pro Tv Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies