Andi Moisescu

Andi Moisescu
Data publicarii: 27 Ianuarie 2015
Data actualizare: 27 Ianuarie 2015
S-a nascut pe 26 octombrie 1972, la Bucuresti. A studiat matematica la Universitatea Bucuresti, iar de vreo doua decenii incoace aprofundeaza asiduu jazz-ul, in calitate de connaisseur. Despre profesie are de spus cateva cuvinte esentiale: "Lucrez in media de 20 de ani. Si sunt inca la inceput".

A inceput de jos, la modul organizat, prin a vinde ziare in Piata Unirii, in primavara anului 1990. Distributia s-a dovedit mai putin provocatoare decat creatia propriu-zisa. Asa ca, atunci cand s-a ivit ocazia s-a prezentat la un concurs organizat de Unifan – unde, ca la Medicina in vremurile bune, erau 25 de candidati pe loc. 

In vara lui 1991, in prima zi de concediu ca realizator de programe radio, a intalnit persoana potrivita, care i-a facut imediat o oferta imposibil de refuzat. Astfel,  in a doua zi de concediu a inceput sa lucreze la Radio Costinesti. Au urmat, firesc, Fun Radio si Pro FM, unde, in ciuda protestelor sale, in 1996 a fost numit director. 

In televiziune a intrat abrupt, datorita lui Florin Calinescu, in iarna lui 1996, la Ora 7 buna dimineata, unde a rezistat pe baricade un an si noua luni. Rand pe rand, au urmat emisiunile Te uiti si castigi, Marca inregistrata, Teo si Andi, iar din februarie 2005 Apropo TV si din februarie 2011 Romanii au talent. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies