• PRO TV
  • Aida Economu, poze nud în fața oglinzii. „Mintea noastră ne poate îngrădi mai tare decât orice pandemie”

Aida Economu, poze nud în fața oglinzii. „Mintea noastră ne poate îngrădi mai tare decât orice pandemie”

Aida Economu, poze nud în fața oglinzii. „Mintea noastră ne poate îngrădi mai tare decât orice pandemie”

Aida Economu a oferit o imagine de pomină fanilor ei de pe Instagram. Actrița din serialul Profu’ s-a fotografiat goală în fața oglinzii și a filozofat despre perioada grea prin care trece omenirea acum.

Cred că mintea noastră ne poate îngrădi mai tare decât orice pandemie”, spune actrița în debutul postării ei de pe Instagram, în care a taxat comportamentul unor oameni, probabil din anturajul ei, în vremea pandemiei.

Întotdeauna am încercat să îmi dau seama dacă frustrarea cuiva vine din neajunsul lui sau din prea binele altcuiva si mă uit cu părere de rău la oamenii care cred că insuccesul lor se bazează pe succesul altcuiva, la oamenii pe care îi ambiționează mai tare micile reușite ale altora, decât marele lor eșec - acela de a se concentra pe ceilalți, nu pe ei. Încă o dată mi se dovedește că inferioritatea oamenilor nu vine din cultură, din avuție, ci pur și simplu din caracter”, a scris actrița în dreptul a două fotografii pe care unii dintre fanii ei le-au considerat extrem de curajoase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema ParaDisco (@aida.economu) on


Aida Economu a jucat în serialul Profu’, unde a interpretat rolul profesoarei de Limba română Ana Casian. În toamna anului trecut a pozat nud pentru fotograful Alex Gâlmeanu, ședință foto pe care nu a considerat-o nici sexy, nici vulgară.

Nu ne-am făcut niciodată un plan detaliat pentru seriile de fotografii pe care le-am făcut împreună. S-au întâmplat. Și sunt departe de a se dori sexy. Puternice, asumate, adevărate, da! Dar nu sexy!

Trăim o perioadă care pe mine mă înspăimântă... fete de liceu cu buze injectate și nu numai, femei desfigurate de botox și neîncredere, photoshop folosit în exces, păr fals, unghii false, gene false și tot așa”, spunea atunci Aida Economu.

Citește șiAida Economu, despre motivul pentru care nu s-a făcut profesoară: „Aș fi fost un eșec total”

Fotografii: PRO TV/Alex Gâlmeanu

Vezi și VIDEO: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 5: Cristina Almăşan, copilărie fără părinţi

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni