Andra Meda Topîrceanu este victima bullying-ului în clasa Profului și strănepoata poetului Topîrceanu! Află despre ea


	Andra Meda Topîrceanu este victima bullying-ului în clasa Profului și strănepoata poetului Topîrceanu! Află despre ea
Data: 21 Ianuarie 2021
Lili, personajul interpretat de Andra Meda este una dintre cele mai inteligente eleve din clasa Profului și este victima "bullyng-ului" practicat in școală.

 
Spre deosebire de eleva căreia îi dă viață, Andra Meda a declarat la Măruță că se înțelege de minune cu toți colegii: “Este foarte fain! Toți colegii sunt minunați, este o atmosferă happy tot timpul.” Mai mult, prin râsul molipsitor și prin energia de care dă dovadă, actrița îi cucerește mereu pe cei din jur. Cum a făcut și în interviul dat La Măruță.

Deși este strănepoata celebrului poet român George Topîrceanu, pe linie maternă, acest nume nu a ajutat-o în carieră, după cum a afirmat chiar ea pentru Libertatea:

"Port numele de Topîrceanu după mama și de pe ramura ei sunt stră-strănepoata lui George Topîrceanu. Spre suprinderea tuturor, numele nu m-a ajutat cu nimic. Tot ce m-a ajutat în carieră au fost tonele de talent pe care le dețin, nopțile de studiu și kilogramele în plus."


Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, prin metodele sale neconvenţionale de a preda, va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite.

Rebel și carismatic, Mișu e gata oricând să iasă din situații limită și își va scoate la înaintare armele atât în fața tinerilor pe care trebuie să-i strunească, cât și în fața Anei Casian, un profesor nou care apare în corpul profesoral. Venirea Anei va fi elementul care-i va bulversa total existența, între cei doi conturându-se o relație de dragoste și ură.

SEZONUL 2 DIN PROFU ÎNCEPE LA PRO TV PE 11 FEBRUARIEFOTO: INSTAGRAM MEDA TOPÎRCEANU

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies