• PRO TV
  • Azaleea Necula, creața simpatică din Profu', schimbare totală de look? Cum arată blondă, cu părul drept și mult mai scurt?

Azaleea Necula, creața simpatică din Profu', schimbare totală de look? Cum arată blondă, cu părul drept și mult mai scurt?

Azaleea Necula, creața simpatică din Profu', schimbare totală de look? Cum arată blondă, cu părul drept și mult mai scurt?

În serialul Profu’ a impresionat ca și “creața simpatică”, dar în viața reală Azaleea Necula e mult mai dispusă să experimenteze diferite look-uri.

Tocmai de aceea, o parte din fotografiile ei de pe Instagram o prezintă blondă și cu părul drept mult mai scurt. Cu toate acestea, alături de una din poze, tânăra de 21 de ani dă de înțeles că poartă o perucă, nu și-a schimbat total tunsoarea:

"M-am tuns și m-am vopsit (mint) "


 
În serialul Profu’, care se difuzează în fiecare sâmbătă la PRO TV, Azaleea Necula are rolul Taniei, elevă îndrăgostită până peste cap. La rândul ei, actrița mărturisește că și în viața reală, în liceu: “m-am îndrăgostit de nivelul 500, dar îmi trecea. Mă îndrăgosteam în fiecare zi.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de A Z A L E E A (@azaleea.necula)

 
Azaleea are pe Instagram peste 51,7 mii de urmăritori. În plus, e și vlogger, cu un canal de youtube unde le arată fanilor cum se bucură de viață.


 
Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, se întoarce la catedră după o perioadă de absență. Prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 

Andi Vasluianu, despre sezonul doi din Profu': "Sunt convis că acest sezon o să le placă și mai mult"

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni