Azaleea Necula, Tania din Profu', vacanță de vis în Țara Zâmbetului! Vezi ce experiențe inedite a avut în Thailanda


	Azaleea Necula, Tania din Profu', vacanță de vis în Țara Zâmbetului! Vezi ce experiențe inedite a avut în Thailanda
Citeste mai mult despre: AZALEEA NECULA, profu la protv, serial Profu,
Data: 16 Septembrie 2019
Azaleea, sau Tania din Profu’, are pe Instagram peste 27 de mii de urmăritori și îi ține la curent cu momente importante din viața ei prin fotografii speciale.
 
 
 

Vacanța în Thailanda, unde frumoasa tânără a vizitat locuri fabulose, a făcut plajă și s-a împrietenit cu elefanții, a inspirat-o să prezinte cât mai multe poze. Fotografiile o arată mai fericită ca niciodată și demonstrează că Azaleea e deschisă la cât mai multe experiențe în Țara Zâmbetului și a aromelor.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vă mulțumesc pentru toate urările de bine și vă doresc să vi se întoarcă înzecit ????

O postare distribuită de A Z A L E E A (@azaleea.necula) pe

Azaleea are 21 de ani, visează de la 5 ani să devină actriță, iar în Profu’ joacă rolul Taniei, eleva îndrăgostită până peste cap de un personaj cheie al serialului.

 

Rolul Taniei din Profu’, Azaleea l-a primit cu lacrimi de bucurie în ochi, pentru că nu se aștepta să fie aleasă dintre atâtea tinere doritoare să joace în serial. La actorie visează însă din copilărie, de aceea a și urmat Liceul de Artă Dinu Lipatti și a mers mai departe la UNATC. Acum se pregătește de licența ca actriță și înceacă să se împartă între fillmări și școală. În plus, e și vlogger, cu un canal de youtube unde le arată fanilor experiențe pe care le are.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#love #similan

O postare distribuită de A Z A L E E A (@azaleea.necula) pe

Vezi mai multe fotografii cu Azaleea în Thailanda în Galeria foto

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des.Pentru a-i ajuta să lupte împotriva dependenței de substanțe interzise, bullying-ului, discriminării sau sarcinilor nedorite, Mișu’ folosește metode neconvenționale, dar eficiente. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#explore #thailand

O postare distribuită de A Z A L E E A (@azaleea.necula) pe


Profu' strigă catalogul în fiecare marți, la 21:30, la PRO TV:

FOTO:INSTAGRAM/FACEBOOK

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies