• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, selfie-video din cadă! Cum s-a filmat în intimitate, după ce a renunțat la haine

Bianca Drăgușanu, selfie-video din cadă! Cum s-a filmat în intimitate, după ce a renunțat la haine

Bianca Drăgușanu, selfie-video din cadă! Cum s-a filmat în intimitate, după ce a renunțat la haine

Face ce face și ajunge mereu în centrul atenției! Acum, Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii cu mai multe instastory-uri în care apare goală complet.

Vedeta născută în Hunedoara în primăvara anului 1982 s-a săturat probabil să apară în presă în ultimul timp doar din cauza scandalurilor în care este implicate, iar surpriza de care au avut parte cei peste 1,1 milioane de oameni care o urmăresc pe Instagram a fost una foarte mare.

Bianca Drăgușanu a ales să se filmeze în cadă, după ce a renunțat la haine, și să posteze la story imaginile interzise minorilor. Mai mult decât atât, o astfel de fotografie a postat-o și în feed!

„Să te răsfeți cu bijuterii prețioase este o extravaganță de care meriți să te bucuri. Ești puternică, ești mamă, ești femeie de afaceri și faci asta în fiecare zi, cu eleganță și grație! Strălucești în orice moment și asta te ajută să reușești”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul imaginii.

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 
 

Abi, motivul pentru care nu este nr. 1 pe YouTube  - Trending Review cu Daragiu - episodul 60

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni