• Emisiuni
  • PROFU’
  • Carmen, o elevă care suferă de anorexie, are nevoie de ajutorul profilor. O nouă poveste joi, de la 21:30, în Profu`

Carmen, o elevă care suferă de anorexie, are nevoie de ajutorul profilor. O nouă poveste joi, de la 21:30, în Profu`

Carmen, o elevă care suferă de anorexie, are nevoie de ajutorul profilor. O nouă poveste joi, de la 21:30, în Profu`

Nu e ușor să te confrunți cu o boală – indiferent de natura ei. Dar și mai greu este atunci când nu îți dai seama că acțiunile tale sunt provocate de o afecțiune care te poate distruge atât fizic, cât și psihic. 

Joi, de la 21:30, într-un nou episod din serialul Profu` o vom cunoaște pe Carmen – o elevă care suferă de anorexie. Inițial, nu își dă seama de pericolul la care este expusă, însă Mișu și Ana vor fi lângă ea. Cum vor rezolva profii problema, dar și cine va mai fi alături de Carmen, aflăm joi.

Pe lângă toate problemele din jurul lor, Profu` și profa încearcă să-și dea seama ce simt unul pentru celălalt și care sunt următorii pași pe care ar trebui să-i facă. Este clar că există o atracție, dar parcă nu e loc de relație! „Poate că am amânat prea mult!” – îi va spune Ana lui Mișu. La ce se referă profa? Decoperim în noul episod.

La liceul Gârleanu, însă, evenimentele nu încetează să apară. O țigară aruncată la întâmplare este pe cale să provoace un incediu. Profu` și Sorin – personaj interpretat de Seredinschi, vor renunța la tricouri pentru a salva situația și a nu lăsa flăcările să se extindă.

Provocări, decizii riscante, noi povești de dragoste, dar și întâmplări la limită – toate acestea joi, de la 21:30, în Profu`.

Profu` - Șase, se întoarce Profu`! O comedie educată.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni