• PRO TV
  • Ce familie frumoasă are Bobiță din Las Fierbinți! Actorul a fost alături de soție și copii la Frozen 2

Ce familie frumoasă are Bobiță din Las Fierbinți! Actorul a fost alături de soție și copii la Frozen 2

Ce familie frumoasă are Bobiță din Las Fierbinți! Actorul a fost alături de soție și copii la Frozen 2

Mihai Bobonete este, fără doar și poate, unul dintre cei mai buni comedianți din România, el fiind recunoscut în special pentru rolul lui Bobiță din serialul “Las Fierbinți”.

Dacă pe Bobiță îl știe toată lumea, puțin sunt însă cei care știu ce familie frumoasă are acesta. Actorul din “Las Fierbinți” are o relație cu soția lui de aproximativ 25 de ani, iar împreună au doi copii, o fată și un băiat.

Mihai Bobonete vorbește des despre familia lui în show-urile de stand-up comedy, iar în urmă cu un an posta pe rețelele de socializare un mesaj amuzant pentru soția lui, Cătălina.

„În spatele oricărui bărbat de succes a fost tot timpul o maşină roşie, veche, cu care francezii cărau ouă pe coasta de Azur la bogaţi şi, ca să nu le sară din cofrage, au inventat Deux Chevaux. Maşina e din 1980, iar pe soţie o am din 1995 şi o iubesc tare mult. De fapt, asta era ideea, dar m-aţi luat voi cu întrebările despre maşină şi m-am pierdut. Uite, ca şi acum. Cum? Nu a întrebat nimeni nimic? Scuze, atunci“, a scris Mihai Bobonete pe Facebook.

Zilele trecute, actorul din “Las Fierbinți” a mers alături de întreaga lui familie la vizionarea specială a filmului “Frozen 2”, Mihai Bobonete fiind cel care-l dublează pe Olaf. Comediantul a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de soția lui și de cei doi copii, imaginea strângând rapid aproape 10.000 de like-uri.

“Am fost cu toată familia la Frozen 2... Iar în poza asta chiar e toată familia, ținând cont de faptul că Olaf e parte din mine! E fain... O să râdeți, dar cu grijă, căci am văzut și copilași cu ochii înlăcrimați... Tot din cauza mea, scuze, a lui Olaf”, a scris Mihai Bobonete pe Instagram.

Vezi și: Mihai Bobonete împreună cu gașca din Las Fierbinți, despre viața din spatele celebrității

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni