• Emisiuni
  • PROFU’
  • Dan Hurduc e Bogdan din Profu' și are, încă din adolescență, un palmares impresionant

Dan Hurduc e Bogdan din Profu' și are, încă din adolescență, un palmares impresionant

Dan Hurduc e Bogdan din Profu' și are, încă din adolescență, un palmares impresionant

Dan Hurduc, cel care îi dă viață lui Bogdan din Profu’, e un tânăr cu atitudine, cu dreduri cool, cu personalitate și cu mult talent.

La primele apariții din Profu' avea doar 17 ani și era elev la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din București, dar avea deja un palmares impresionant în actorie. Asta deși nu a urmat cursuri în domeniu și a fost condus în special de talent. A debutat încă din 2012 în pelicula “Domestic”, după care a jucat în serialul “În Derivă” și în producțiile "Umbre" (2014), "Vara s-a sfârsitȚ (2016) și "Aniversarea" (2017). Mai mult, cu reflectoarele s-a întâlnit la 3 ani și jumătate, când a făcut prima reclamă pentru un magazin de accesorii. 


 

Dan, care a atins între timp vârsta majoratului, se consideră o fire sociabilă și crede că aceasta e cheia succesului. Îi place actoria, dar e și mai pasionat de muzică și visează ca mai departe să dea la Conservator, în Olanda. Deocamdată are o trupă rock, Orphic și iubește chitara. 
 
Are un rol special in Profu’: îi dă viață lui Bogdan, elevul care se trezește că de mama lui e îndrăgostit chiar unul dintre colegii săi de clasă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dan Hurduc (@dan_hurduc.syl81) pe

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu) e profesor de fizică, chimie și sport și diriginte la o clasă considerată “problemă.” Prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite.

PROFU' REVINE LA PRO TV PE 11 FEBRUARIE

Pe PRO TV PLUS puteți vedea un interviu cu elevii din Profu':


FOTO: PROFU/INSTAGRAM DAN HURDUC

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni