• Emisiuni
  • PROFU’
  • După ce a fost cerută în căsătorie, Bibi promite multe și pe plan profesional: "Al doilea sezon din Profu' o să fie WOW!"

După ce a fost cerută în căsătorie, Bibi promite multe și pe plan profesional: "Al doilea sezon din Profu' o să fie WOW!"

După ce a fost cerută în căsătorie, Bibi promite multe și pe plan profesional: "Al doilea sezon din Profu' o să fie WOW!"

Bianca Lixandru, Bibi, artista care o interpretează pe Rita în serialul Profu`, are povești speciale și în viața profesională, și în cea personală.

Tocmai a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, care a cerut-o în căsătorie, iar pe plan profesional se pregătește de sezonul al doilea din Profu’, despre care promite că va fi unul spectaculos. 
 
Într-un interviu exclusiv acordat PRO TV PLUS, Bibi declară:
 
“Pot să spun că al doilea sezon o să fie WOW! Personaje noi, acțiuni și mai frumoase și mai interesante. Sper să îl facem și pe al treilea, atât de frumos a fost! Va fi un sezon unic, special.”

În al doilea sezon Profu’. Bibi promite că personajul ei va fi mult mai bine conturat : “am descoperit o latură pe care mulți adolescenți o au și sper că mulți adolescenți care se vor uita își vor rezolva unele probleme.”

Despre probleme, dar și despre întâmplări amuzante pe platourile de filmare, despre planuri și așteptări, Bibi le povestește fanilor Profu’ în interviul de mai jos:
 




FOTO: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni