• Emisiuni
  • PROFU’
  • Iacob Paștina, sau "Renato", e unul dintre băieții "cool" din Profu'

Iacob Paștina, sau "Renato", e unul dintre băieții "cool" din Profu'

Iacob Paștina, sau "Renato", e unul dintre băieții "cool" din Profu'

“Renato”, unul dintre băieții cool din Profu’ e interpretat de un tânăr care vine dintr-o familie cu istorie în cinematografie.

Mai precis, e fiul regizorului Ovidiu Bose Paștina și fratele actorului Iosif Paștina, care a jucat în cea mai recentă ecranizare "Moromeții" rolul lui Niculae. La rândul său e regizor, cu studii la Universitatea de Artă din Londra, secția Film și cinematografie. 
 
Din prima zi de liceu, Iacob își amintește o senzație de “frică plăcută”și, mai în glumă, mai în serios, spune că a urât matematica 11 ani și în ultimul an de școală a început să o iubească. Regretă că s-a terminat prea repede liceul, dar consideră cu Profu’ ideal e….Andi Vasluianu.


 

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, se întoarce la catedră după o perioadă de absență. În timp ce toți ceilalți profesori și-au pierdut speranța că cineva ar putea îmbunătăți performanța elevilor dintr-o anumită clasă cu probleme, Mișu acceptă provocarea și, prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 

PROFU' SE ÎNTOARCE CU SEZONU 2, PE 11 FEBRUARIE, LA PRO TV

PE PRO TV PLUS VEDEȚI IMAGINI DE PE PLATOUL DE FILMARE CARE NU SE VĂD LA TV




FOTO: IACOB PAȘTINA INSTAGRAM
 / PRO TV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni