Natanticu: "La profu’ Mugur, personajul meu, se întâmplă o schimbare radicală, se îndăgostește"


	Natanticu: "La profu’ Mugur, personajul meu, se întâmplă o schimbare radicală, se îndăgostește"
Citeste mai mult despre: profu, Natanticu, sezonul 2,
Data: 08 Februarie 2021
Natanticu îi dă viață unuia dintre cele mai simpatice personaje din Profu’, chiar dacă, cel puțin în sezonul unu, Mugurel apare cumva “oaia neagră” de la catedră.
 
În sezonul al doilea personajul său evoluează și arată că e mai mut decât un prof cam nesuferit. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Pro Tv Plus Natanticu povestește că:
 
„La profu’ Mugur se întâmplă o schimbare radicală, se îndăgostește, între Profu’ și Profa’ relația evoluează...Descoperi latura emoțională pe care în sezonul unu nu o vedeai că era cumva personaj negativ...” 

Mai mult, Natanticu afirmă că Profu’ “este un serial cum nu mai găsești în România, acoperă o plajă destul de mare de public, dezbate probleme de viață, în care oamenii se regăsesc.”

În interviul de mai jos Natanticu povestește întâmplări de pe platoul de filmare și spune cum a fost nevoit să apară gol în serial și cum a trăit experiența ca actor.
 

Personaje noi, situații limită și întâmplări la care nu ne-am fi așteptat! Sezonul 2 Profu` revine cu multe surprize pe 11 februarie, de la 21:30.

FOTO: PRO TV

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies