• Emisiuni
  • PROFU’
  • Tensiunile din trecut își vor face apariția în viața Anei: „Îmi pare rău că te-am lovit”

Tensiunile din trecut își vor face apariția în viața Anei: „Îmi pare rău că te-am lovit”

Tensiunile din trecut își vor face apariția în viața Anei: „Îmi pare rău că te-am lovit”

Trecutul revine în prezent în viața Anei prin prezența unui bărbat pe care spera că nu-l va mai întâlni vreodată. Când lucrurile păreau că se așează între ea și Mișu, apare un om care va trezi amintiri neplăcute și îi va tulbura starea emoțională profei. „Îmi pare rău că te-am lovit” îi va spune ea lui Profu`. Cum s-a ajuns aici, vom afla într-un nou episod, astăzi, 1 aprilie, de la 21:30.

Mișu nu va fi ocolit nici de problemele în care vor intra elevii din clasa lui. Va descoperi că unii dintre ei recurg la violență pentru a-și rezolva disputele sau, pur și simplu, pentru a fi „cool”. Porfu` va încerca să remedieze situația... în stilul caracteristic. 

Aveam niște bani, voiam să-i bag în toalete, dar acum ți-i dau ție să-i bagi în clubul de box”, îi va spune directorul Tănase lui Mișu, după ce acesta va încerca să-l convingă că exact acest tip de sport este ceea ce au nevoie elevii lui.

Un nou episod din Profu` ne așteaptă cu trăiri dificile ale adolescenților, dar și cu suspansul dintre relația celor dor profesori. Ana va avea de depășit o situație critică care poate pune în pericol legătura care s-a format între ea și Mișu.

Cum vor decurge lucrurile, cum ajung elevii să aibă o competiție serioasă de box, dar și ce locuri noi descoperă Profu` și profa aflăm diseară, de la 21:30.

Profu` - Șase, se întoarce Profu`! O comedie educată.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni