(P) Caravana Coca-Cola raspandeste magia Craciunului in calatoria sa prin Romania

(P) Caravana Coca-Cola raspandeste magia Craciunului in calatoria sa prin Romania
Data publicarii: 08 Decembrie 2014
Data actualizare: 08 Decembrie 2014
Dupa ce a dat startul sarbatorilor de iarna, Coca-Cola aduce magia Craciunului mai aproape de consumatori, prin intermediul Caravanei Coca-Cola si a surprizelor ce o insotesc in calatoria sa prin Romania. Timp de doua saptamani, in perioada 6 - 20 decembrie, caravana lui Mos Craciun va poposi in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu si Timisoara.

In 2014, indemnul pe care Coca-Cola il adreseaza tuturor consumatorilor este Fa pe cineva fericit! Sticla Coca-Cola de sarbatoare a fost primul indiciu ca este mai usor decat oricand sa aducem zambete pe fetele celor din jur. Continuand in acelasi spirit, Caravana este pregatita sa isi primeasca vizitatorii intr-un cadru de poveste, specific sarbatorilor, si sa le ofere acestora momente de magie.

Caravana de Craciun porneste din Bucuresti, ajunge in alte patru mari orase din tara si se incheie in Capitala pe 20 decembrie, avand urmatorul program:

  • 6 Decembrie - Bucuresti, Mega Image Piata Sudului
  • 7 Decembrie - Bucuresti, Baneasa Shopping City
  • 8 si 9 Decembrie - Ploiesti
  • 10 si 11 Decembrie - Brasov, Piata Sfatului
  • 13 si 14 Decembrie - Sibiu
  • 16 si 17 Decembrie - Timisoara
  • 19 si 20 Decembrie - Bucuresti

Pentru ca bucuria oferita celor dragi sa fie si mai mare, ajutoarele lui Mos Craciun din Caravana vor imbraca in haine de sarbatoare cadourile pe care consumatorii le-au pregatit pentru acestia. Surprize si daruri speciale vor intregi experienta memorabila a Caravanei.

Urmand directia campaniei ”Fa pe cineva fericit!”, care ii inspira  pe consumatori sa ofere momente de bucurie celor din jur, vizitatorii Caravanei Coca-Cola vor avea la dispozitie si aplicatia Radar for Good, prima platforma mobila de voluntariat, care functioneaza asemenea unui radar de fapte bune. Prin intermediul unei harti interactive, utilizatorii pot urmari cazurile inregistrate in proximitatea lor in aplicatie si pot da o mana de ajutor si acum, in preajma sarbatorilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!