(P) Cea mai buna fabrica P&G din Europa, in Urlati

(P) Cea mai buna fabrica P G din Europa, in Urlati
Citeste mai mult despre: fabrica, Europa, P&G, Urlati,
Data publicarii: 16 Mai 2016
Data actualizare: 14 Iunie 2016
Stiati ca... Head &Shoulders si Pantene se produc la Urlati, in Prahova, in cea mai buna fabrica P&G din Europa?

Desemnata recent „Cea mai buna fabrica P&G din Europa, din anul 2015”, fabrica Procter&Gamble din Urlati furnizeaza marci indragite pentru ingrijirea parului precum Head&Shoulders si Pantene catre mai mult de un miliard de consumatori din peste 40 de tari, in Europa, Turcia, Israel, Asia Centrala si Regiunea Caucaz. Fabrica de ultima generatie este dovada modului in care o companie poate ajuta Romania sa exceleze in Europa moderna, prin inovatie, profesionalism, voluntariat si sprijinul acordat comunitatii.

Orasul Urlati a fost ales de P&G in urma cu sapte ani drept cel mai bun loc pentru a gazdui una dintre cele mai ecologice fabrici din lume, careia i s-a alocat importanta misiune de a furniza zilnic brand-urile preferate catre milioane de consumatori din Romania si din afara ei, respectiv Head & Shoulders si Pantene. Aceasta reprezinta o noua generatie de fabrici P&G care incorporeaza elemente de sustenabilitate inca din faza de design a cladirii si serveste drept model pentru alte fabrici construite de companie in intreaga lume.

Moderna fabrica este conceputa in mod sustenabil pe trei piloni: grija fata de energie – prin orientarea cladirii astfel incat sa foloseasca la maxim lumina naturala, utilizarea energiei geotermale, recuperarea energiei folosite in productie, pentru incalzirea / racirea aerului din interior; grija fata de apa – gratie unui design compact intre liniile de productie si ambalare pentru reducerea pierderilor si a recuperarii apei de ploaie pentru irigatii si utilitati; grija fata de mediu – prin separarea deseurilor, pentru a permite reciclarea si valorificarea acestora.

"Aceasta recunoastere, ca fiind cea mai buna fabrica din Europa, nu ar fi putut fi obtinuta fara implicarea continua a angajatilor sai. Sugestiile si ideile angajatilor sunt transpuse in realitate si avem numeroase exemple care pot sustine aceast lucru. Fie ca vorbim de operatiunile din fabrica, sau ca vorbim de proiecte desfasurate in afara fabricii, angajatii stau in spatele ideilor respective” a declarat Alina Olaru, Director Resurse Umane, P&G Urlati.

"Am construit in fabrica o sala de sport, pe care acestia o pot utiliza oricand doresc, ne-am implicat activ in programe de voluntariat si am mers in magazine, ca promoteri, pentru a discuta cu consumatorii nostri si a intelege ce cred ei despre produsele facute la Urlati. Implicarea acestor oameni este fantastica si atunci cand ai impresia ca ai facut tot ce se putea face, ei vin cu o idee noua"  a adaugat Alina Olaru.

Acesta este locul în care am invatat sa inovez si sa lucrez impreuna cu echipa mea pentru a ne imbunatati munca de zi cu zi. Suntem foarte mandri de ceea ce am realizat impreuna, a declarat unul dintre managerii de la linia de ambalare.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies