(P) Descopera-ti ADN-ul de inovator pe 3 noiembrie, la conferinta HR Innovation!

(P) Descopera-ti ADN-ul de inovator pe 3 noiembrie, la conferinta HR Innovation!
Citeste mai mult despre: HR Innovation, conferinta,
Data: 11 Octombrie 2016
Unul dintre cei mai recunoscuti cercetatori si autori in materie de inovatie, vine pe 3 noiembrie la Bucuresti la HR Innovation Conference, organizata de HR Club. Hal Gregersen este autor, speaker, cercetator si Director Executiv la MIT Leadership Center si lector senior in inovatie si antreprenoriat la MIT Sloan School of Business. 

Hal Gregersen exploreaza felul in care liderii dezvolta capacitatea angajatilor si a companiei lor de a descoperi idei noi si de a le implementa cu rezultate pozitive. Alaturi de Jeff Dyer si Clayton Christensen, a scris The Innovator’s DNA: Mastering the Five Skills of Disruptive Innovators (Harvard Business Review Press, 2011), carte bazata pe un studiu global in care au fost cuprinsi peste 6000 de manageri si antreprenori. Scopul a fost de a intelege cum apar liderii inovatori si ce rol joaca ei si angajatii in crearea de produse, servicii, procese sau organizatii de succes. Descoperirile lui, relatate in carte, demonstreaza cum efortul fara viziune si inovatie, poate fi un capat de drum daca companiile nu cultiva inovatori in interiorul lor, care sa faca descoperiri noi, cruciale pentru business. 

Concentrandu-se pe ce poate face zilnic fiecare dintre noi pentru a invata care sunt cele mai bune obiceiuri ale liderilor inovatori, Hal Gregersen va prezenta in cele doua sesiuni: Keynote-ul “ADN-ul inovatorilor” si sesiunea de Master Class “Construirea unei companii creative sustenabile: Cum pui oamenii, procesele si principiile la treaba”, acele abilitati cheie prezente in ADN-ul unui inovator: abilitatea cognitiva de Asociere si abilitati comportamentale ca Observarea, Punerea Intrebarilor, Experimentarea si Networkingul concentrat in jurul unei idei.  In cadrul conferintei, Hal Gregersen va explica cum sa generam idei noi cu aceste abilitati, cum sa ne alegem colegii potriviti cu care sa colaboram pentru implementarea lor si cum sa raspandim aceste obiceiuri in toata organizatia, contribuind astfel la competitivitatea ei pe piata.

Citeste continuarea articolului aici!
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO