Peste 350 de femei si-au pus deja dorinta pentru 2015! Fa-o si tu si castiga doua premii de 600 de euro de la Always!

Peste 350 de femei si-au pus deja dorinta pentru 2015! Fa-o si tu si castiga doua premii de 600 de euro de la Always!
Data publicarii: 29 Ianuarie 2015
Data actualizare: 29 Ianuarie 2015
Peste 350 de femei au acceptat provocarea Always notand o rezolutie pe care vor sa o duca la bun sfarsit in 2015! Ele au intrat pe site-ul www.stirileprotv.ro si au completat formularul de inscriere cu toate datele solicitate.

Participantele la concursul Always si-au ales un domeniu din cele 6 prezentate pe www.stirileprotv.ro (Dezvoltare personala, Sanatate si ingrijire intima, Stil feminintate si frumusete, Alimentatie Sanatoasa, Sport si intretinere sau Ingrijirea si sanatatea pielii) si au completat rezolutia pentru anul 2015, sperand ca acesta va fi un an norocos cu un inceput... banos!

Acolo, concurentele au citit sfaturile specialistelor Alis Anagnostakis, Daniela Iliescu, Dana Paraschiv, Alina Cascaval, Laura Cosoi, Mihaela Bilic, si-au scris dorinta, iar acum asteapta cu nerabdare sa afle daca au castigat.

Nu ai inteles cum functioneaza totul? Iti explicam noi! Pentru 2015 iti doresti, de exemplu, sa duci un stil de viata mai sanatos? Noteaza-l pe www.stirileprotv.ro si urmeaza sfaturile de nutritie oferite de Mihaela Bilic. Iti doresti sa fii mai stilata si mai atragatoare? Intra pe site si vezi ce propuneri are pentru tine Laura Cosoi! 

Pentru a participa la concurs, intra si tu pe site-ul www.stirileprotv.ro si completeaza formularul de inscriere cu toate datele solicitate. Alege un domeniu din cele 6 si completeaza rezolutia pentru anul 2015.

Inscrie-te in concursul Always si anunta-ti toate prietenele ca pot castiga 600 de euro!

INSCRIE-TE AICI!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies