(P) Tu reciclezi, Orange doneaza 

(P) Tu reciclezi, Orange doneaza
Citeste mai mult despre: reciclezi, orange,
Data publicarii: 14 Mai 2014
Data actualizare: 15 Noiembrie 2014
Pentru fiecare telefon reciclat saptamana aceasta, Orange doneaza 3 euro catre YouthBank

Pana pe 16 noiembrie, voluntarii Orange si-au propus sa recicleze cat mai multe telefoane mobile, in cadrul proiectului „Saptamana Voluntariatului”, pentru a sustine programul YouthBank al Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC). 

Astfel, pentru fiecare telefon reciclat, Orange va dona 3 euro catre YouthBank, program care incurajeaza responsabilizarea tinerilor, initiativa civica si contribuie la dezvoltarea comportamentului responsabil al acestora prin proiecte de voluntariat pe care ei le concep si le implementeaza. 

Fiecare dintre noi este invitat sa se alature proiectului, venind pana la finalul saptamanii cu telefoanele in orice magazin din reteaua Orange shop. Sute de telefoane mobile au fost reciclate inca din primele zile ale campaniei. 

Tot in cadrul „Saptamanii Voluntariatului”,  s-au pus bazele unei colectii de carti digitale, in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti si Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” din Cluj. Astfel, peste 100 angajati ai Orange, impreuna cu zeci de tineri din ONG-uri si mediul universitar, au transformat o serie de carti si carti postale in format electronic pentru publicul larg si in format audio pentru persoanele cu dizabilitati de vedere. Materialele digitalizate vor fi disponibile abonatilor pe site-ul celor doua biblioteci.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!