Eduard Acsente, rețeta de la Masterchef: Sturion la grătar, cartof umplut și legume la grătar

Eduard Acsente, rețeta de la Masterchef: Sturion la grătar, cartof umplut și legume la grătar
Citeste mai mult despre: Eduard Acsente, reteta, sturion,
Data publicarii: 13 Ianuarie 2022
Data actualizare: 13 Ianuarie 2022
Miercuri seara, Eduard Acsente a prezentat un plating delicios, completând sturionul la grătar cu cartofi și legume. Găsiți mai jos ingredientele și modul de preparare.

INGREDIENTE ȘI CANTITĂȚI (pentru o porție):

sturion 

sare

piper

dovlecel

roșii chery

cartofi

smântână

ceapă verde

roșii 

pește afumat 

mărar

ulei

usturoi

oțet

 

MOD DE PREPARARE:


Cartofii se întroduc în cuptor pentru a fi copți, trecuți prin puțin ulei, după care se crestează în patru și se pune smântână, ceapă verde, roșiile confiate și peștele afumat.

Sturionul se dă cu sare și piper și se frige pe grătar. 

Dovleceii și roșiile se frig și ele pe grătar.

Se prepară un mujdei pentru a servi toate cele de mai sus.

 

 

 

 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies