Ramona Dumitrescu, rețeta de la Masterchef: Paste cu caju

Ramona Dumitrescu, rețeta de la Masterchef: Paste cu caju
Citeste mai mult despre: Ramona Dumitrescu, reteta paste cu caju,
Data publicarii: 12 Ianuarie 2022
Data actualizare: 12 Ianuarie 2022
Marți seara, Ramona Dumitrescu a prezentat celor trei chefi o rețetă savuroasă de paste. Regăsiți, mai jos, ingredientele necesare și modul de preparare, în interpretarea Ramonei Dumitrescu. 

INGREDIENTE ȘI CANTITĂȚI (pt. o porție):

200 g caju natur

200 g roșii cherry

20 g nucă măcinată

50 g brânză de oaie

200 g smântână de gătit

4 căței usturoi

ulei de măsline

sare roz de Himalaya 

sare albă

sare cu portocale și chilli 

piper alb măcinat

100 g parmezan

busuioc

câteva fire de cimbru

paste tagliolini sau tagliatele 

50g unt

flori comestibile

1 ceapă de apă roșie

 

MOD DE PREPARARE:


Se pune caju-ul la înmuiat pentru 20 de minute.

Între timp, se bagă la cuptor, în vasul de yena, roșiile cherry, cu 3 căței de usturoi și cu cimbrul, toate stropite cu ulei de măsline și presărate cu sarea roz de Himalaya. 

Se pune apă cu sare la fiert. 

După cele 20 de minute, scoatem caju-ul din apă, roșiile - din cuptor, adăugam totul în blender, plus apă fierbinte, plus piper alb, plus smântână de gătit. 

Cât blenduiesc, pun pastele la fiert pentru 3 minute. 

Mut sosul într-o tigaie din teflon. Scot pastele, le scurg de apă, pun puțin unt prin ele, după care le arunc în tigaie pentru un minut de gătire cu sosul. Le aranjez în farfurie, presar sarea de portocală și chilli. Adaug și câteva farâme de brânză de oaie.




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies