Rețetă Dr. Oetker - Cheesecake cu Nuttela

Citeste mai mult despre: Dr. Oetker, cheesecake,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 15 Noiembrie 2019
Data actualizare: 26 Noiembrie 2019

Ingrediente:


Nutella 400g

Zahar pudră vanilat ( o lingură ) 

400 philadelphia

Biscuiți digestivi 250g

Unt

Alune de pădure coapte

Esență rom 



Mod de preparare:

-Se sfărâmă foarte fin biscuiții digestivi, apoi se combină cu 150g unt topit, se pune totul într o formă rotundă și se dă la rece.

-Se combină crema de branză cu nutella zahăr pudra și esența de rom după gust până când totul este omogen iar apoi se toarnă totul peste blatul nostru.

-Alunele de pădure le sfărâmăm grunjos, după care le tragem la tigaie până devin ușor crocante și le vom folosi pentru a decora cheesecake ul nostru. 

-Desertul se lasa la rece minim 6 ore sau ideal peste noapte. 

 



VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies