Chinezesc cu paste de orez, porc si pui cu legume

Chinezesc cu paste de orez, porc si pui cu legume
Data publicarii: 20 Februarie 2017
Data actualizare: 20 Februarie 2017
MasterChef Romania – la ProTV!

INGREDIENTE:

  • 200 g pulpe dezosate
  • 200 g de antricot (carne porc)
  • 1 ardei capia, 1 apio telina
  • 1 ceapa mare alba
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ardei iute rosu
  • o andiva
  • 30 de grame seminte anason
  • o radacina de ghimbir
  • 20 g  ghimbir praf
  • 200 g de sos soia
  • 200 g de lapte de cocos
  • 200 g de sos dulce iute
  • 200 g zahar alb
  • o legatura de ceapa verde
  • 50 g seminte de susan
  • 200 g de ulei de floarea soarelui

MOD DE PREPARARE:

Se taie carnea fidelute, se marineaza cu sosul de soia si ghimbir, legumele se taie fidelute, cepa se taie in felii mai groase.

Prima oara se incinge uleiul, se adauga feliute de ardei iute, un catel de usturoi, seminte de anason, si dupa se pune toata carnea. Se lasa pana devine alba, frageda si se adauga sos de soia, zahar si ghimbir.

Se da la o parte carnea dupa 5 minute si se pregateste wok-ul pentru legume. Se incinge uleiul, se adauga primele legume mai tari dupa care, se adauga si cele care se prepara mai repede (apio).

Lasam legumele pana se rumenesc putin (al dente). Cand legumele sunt aproape gata, adaugam carnea, laptele de cocos, sosul dulce-iute, sos de soia. Se lasa maximum 5 minute si preparatul este gata.




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies