Rizotto cu creveti si ciuperci hibri

Rizotto cu creveti si ciuperci hibri
Data publicarii: 20 Februarie 2017
Data actualizare: 20 Februarie 2017
MasterChef Romania – la ProTV!

INGREDIENTE :

  • orez 500 gr
  • creveti 250 gr
  • ciuperci 250 gr
  • sare 5 gr
  • piper 5 gr
  • ulei de masline 100 gr
  • unt 50 gr
  • parmezan 50 gr
  • esalota 50 gr
  • vin alb 100 ml

MOD DE PREPARARE:

Se pune in cratita o lingura cu unt, se adauga orezul si se caleste, dupa care se stinge cu 1/2 pahar de vin alb sec.

In alta tigaie se caleste salota 30 gr si se pune peste orez. Separat se fierb capetele de creveti cu ceapa si 1 morcov, cu acest stok de creveti se coace putin cate putin orezul.

In alta tigaie se calesc ciupercile hibrii cu un catel de usturoi si in ultimele 2 minute se pun crevetii. Se monteaza impreuna si la foc mic se mai lasa 2-3 minute sa se incorporeze.




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies