Supa crema de vara spaniola cu topping de chiorizo

Supa crema de vara spaniola cu topping de chiorizo
Data publicarii: 27 Februarie 2017
Data actualizare: 27 Februarie 2017
MasterChef Romania – la ProTV!

INGREDIENTE:

  • 1 kg de rosii foarte bine coapte 
  • 2 castraveti medii
  • 1 ardei gras rosu 
  • 1 ardei gras verde 
  • 1 ceapa rosie 
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 catel de usturoi 
  • 1 legatura de patrunjel 
  • busuioc proaspat 5-6 frunze 
  • 1 lamaie
  • 2 felii de paine de secara
  • o cana de ulei de masline 
  • o cana de apa 
  • sare si piper
  • salam chiorizo spaniol

MOD DE PREPARARE:

Se pun cele doua felii de paine intr-un bol, peste care se adauga apa si se lasa la inmuiat. Se stoarce lamaia, se curata usturoiul si legumele de coaja, exceptand ardeiul gras. Rosiile, castravetii, ceapa, ceapa verde, ardeiul gras se taie in bucati potrivite si se adauga in recipientul de blender.

Peste acestea se adauca patrunjelul, busuiocul si usturoiul maruntit., o cana de ulei de masline, cele doua felii de paine inmuiate, cu tot cu apa si zeama de lamaie. Se da totul prin blender pana se obtine o pasta omogena, in caz de nevoie se mai adauga apa. 

Ca sa obtinem o supa crema fina, trecem prin sita intreaga compozitie si presam cu ajutorul unui polonic, pentru a stoarce legumele cat mai bine. Aceasta supa se serveste rece, cu topping de chiorizo maruntit, si busuioc proaspat!




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies