Romania, jos palaria! este show-ul super-distractiei din aceasta toamna, la PROTV

Romania, jos palaria! este show-ul super-distractiei din aceasta toamna, la PROTV

Pro TV pregateste o toamna plina de surprize, care va aduce in casele telespectatorilor cele mai bune voci, emotii, adrenalina, suspans, dar si cat mai multa distractie! Romania, jos palaria! este noul format achizitionat de Pro TV, care le promite telespectatorilor ca se vor distra alaturi de intreaga familie.

Romania, jos palaria! este un show despre celebrarea cu nostalgie, dar in acelasi timp cu umor si auto-ironie a evenimentelor si oamenilor, care au pus amprenta puternic pe tara noastra.

Emisiunea este un concurs pe echipe de vedete, care vor trebui sa treaca prin probe amuzante de cultura generala, toate avand ca tema Romania. Fie ca este vorba despre geografie, istorie, cultura urbana, muzicala sau cinematografica, concurentii vor trebui sa dea raspunsurile corecte pentru a castiga cat mai multe puncte si a ajunge in runda finala. 

Carismaticul Florin Busuioc, prezentatorul acestui show, a declarat: "Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu sunt altii! Totusi, fac parte din numarul mare de oameni care iubesc cu patima tara asta, pentru ca in pofida tuturor ciudateniilor, apucaturilor sau derapajelor pe care le-am avut in istorie, suntem o tara jos palaria!"



"Iata ca aceasta emisiune vine intr-un moment in care chiar avem nevoie sa ne aduce aminte de tot ce e valoros, emotionant, de tot ce merita sa fie luat in ras pentru ca suntem o natie cu bune si cu rele, dar mai ales cu lucruri senzationale! Luati-va familia, asezati-va in fata televizorului si traiti impreuna cu noi bucuria si emotia de a face parte din aceasta natie superba si nu uitati ca la final, cu mandrie, sa spuneti Romania, jos palaria!", a mai spus Florin.

Tania Popa si Catalin Neamtu sunt maestri ai improvizatiei, comediei si divertismentului, toate acestea fiind calitati perfecte pentru rolul lor de capitani de echipa. Cei doi sunt pregatiti sa lupte cu toate armele umorului alaturi de echipele lor.

"Demult imi doream sa fac parte dintr-un astfel de proiect pentru ca imi place sa imi exploatez mintea, sa invat. La acest proiect voi veni cu foarte multa nerabdare, mult entuziasm, bucurie, emotie si, de ce nu, frica, pentru ca eu sunt competitiva si imi place sa castig", a spus Tania.



'Faptul ca vin din Republica Moldova o sa ma faca si mai incrancenata sa studiez, sa caut, sa cunosc si mai multe despre Romania. In fiecare emisiune voi avea ceva nou de invatat. Este multa distractie, amuzament, umor si cel mai important, ceea ce ii place romanului: cultura generala!', a incheiat Tania Popa. 

"Sunt incantat sa fac parte din acest proiect pentru ca-mi place foarte mult echipa. Si cand zic echipa, zic toata. Si cei care se vad la TV si cei care nu. Sunt convins ca intr-o atmosfera ca cea pe care am gasit-o aici, cu pofta de joaca si chef de viata, avem toate sansele sa ne iasa „jos palaria”! De ce ar trebui sa se uite oamenii? Pentru ca este o emisiune despre Romania, cu „bufet suedez”!", a spus si Neamtu. 

"Gasesti de toate la noi. Emotie, distractie adrenalina, toate intr-un cadru relaxat, ca intre prieteni. Este o emisiune curata, cu multa energie pozitiva la care se pot uita toate categoriile de varsta. De la grupa mica pan' la mama mare :).  Tania este o partenera foarte buna, este permanent conectata si construim impreuna. Avem unelte comune pentru ca am jucat 10 ani impreuna pe aceeasi scena in spectacole de improvizatie. Busu este cel care ne da timpul precis, nu cel probabil, si mentine un echilibru intre cele doua echipe. Sunt onorat ca lucram impreuna", a incheiat Catalin Neamtu.   

Din aceasta toamna, telespectatorii vor afla lucruri inedite despre Romania, vor rade si se vor distra alaturi de Busu, Tania Popa, Catalin Neamtu si vedetele lor preferate.         

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune România, jos pălaria!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni